Cupido Club brugeraftale

Udgivet: | Sidst opdateret:

Cupido Club er et online samfund og et kontakt- og datingside, der anerkender, at glæde og seksualitet er en vigtig forudsætning for gode forhold. Kvinder og mænd, par og singler - og alle andre, der søger inspiration, venskab, kærlighed og møde er velkomne som medlem af Cupido Club.

1 - Accept af regler

Ved at tilmelde dig og være medlem af Cupido Club accepterer du "Brugeraftalen til Cupido Club" og kørselsreglerne for, at Hverdag AS som ejer danner grundlaget for driften af ​​Cupido Club online community.

At håndhæve reglerne i Cupido Club kræver til en vis grad skøn. Som medlem af Cupido Club accepteres det, at Cupido's moderatorer udviser en sådan skønsbeføjelse på vegne af samfundet. Eventuelle protester eller diskussioner om regler og moderatorafgørelser skal rettes direkte til club@cupido.no og må ikke offentliggøres på Cupido Klubs sider, på sociale medier eller andre websteder. En sådan offentlig offentliggørelse betragtes som et brud på brugeraftalen med de konsekvenser, den medfører.


2 - Profiler

For at bruge tilbud og tjenester fra Cupido Club, skal du registrere dig som medlem og oprette en personlig profil.

Profilen skal være knyttet til en e-mail-adresse, der skal være gyldig, så længe profilen er aktiv. Al kommunikation mellem medlemmet og Cupido Club, inklusive "Glemt adgangskode", er afhængig af gyldigheden af ​​e-mail-adressen, og at den mail, der sendes til den specificerede e-mail-adresse læses af medlemmet.

E-mail-adressen bruges også til vigtige underretninger, der er vigtige for medlemskabet og generelle oplysninger fra Cupido Club. E-mail-adressen vil ikke være synlig for andre medlemmer på noget tidspunkt, og Cupido vil aldrig videregive eller sælge oplysningerne om adressen til en tredjepart.

Medlemmet er ansvarlig for alt, der offentliggøres eller formidles på eller fra medlemsprofilen. Det er ikke tilladt at tildele adgangskoder og / eller brugernavne til andre.

Cupido påtager sig ikke ansvar for korrektheden af ​​medlemmernes personlige oplysninger.

Cupid overvåger ikke kommunikation mellem brugere. Derfor kan Cupido ikke indlæses for nogen konflikter eller andre problemer, der kan opstå mellem brugerne.

Medlemskab af Cupido Club er personlig.


3 - Hvad du ikke kan gøre i Cupido Club


3.1 - Billeder og tekster

Det er ikke tilladt at uploade / offentliggøre billeder og tekster, der er beskyttet af andres ophavsret.

Det er ikke tilladt at offentliggøre fotografier, der viser andre genkendelige personer end dem, eller personen med profilen.

Det er ikke tilladt at offentliggøre billeder, der kan opfattes som krænkende eller indeholder e-mail-adresser, personlige oplysninger og / eller reklamer.

Du har ikke tilladelse til at offentliggøre fotos i åbne gallerier (inklusive profilbillede / forsidebillede), fora og grupper, der sladres, har eksplicit seksuelt indhold, vise køn eller fokusere på trin / balder / bryster - med eller uden tøj. Fokusering overvejes, når skridt, rumpe / røvknæk og bryster er et markant blikfang i billedet, og / eller situationen opfattes som eksponering.

Se også de fulde regler for brug af billeder i gallerier, fora og grupper i afsnit 9.

 

3.2 - Profiler

Du må ikke bruge eller sende vildledende profiloplysninger med det formål at narre andre medlemmer til at kontakte falske vilkår; dette kan være information om køn, alder, ægteskabelig status og valg af profilbillede.

Du har ikke tilladelse til at bruge brugernavne, profilbeskrivelser eller andet indhold, der er krænkende eller ulovligt eller på anden måde krænker webstedets generelle politik eller retningslinjer.

Du har ikke tilladelse til at indsende dit navn, adresse, e-mail / e-mail-reference (såsom ICQ / MSN / Facebook / Skype / Snapchat / Kik), telefonnumre eller andre personlige oplysninger i profilbeskrivelser eller andre åbne sider af Cupido Club.

Det er ikke tilladt at oprette profiler for eller på vegne af organisationer, kommercielle aktører, festarrangører eller andre arrangører og aftenudflugter eller som journalister, forskere, terapeuter osv. Uden Cupido's skriftlige samtykke.

Det er ikke tilladt at sende indhold - tekst eller billeder - fra andre Cupido Club websteder eller andre profiler på din egen profilside.

 

3.3 - Opførsel

Det er ikke tilladt at sende seksuelt eksplicitte fotos i private beskeder (PM) til andre medlemmer, der ikke har anmodet om det. Dette betragtes og behandles som blotting.

Det er ikke tilladt at mobbe eller udvise truende, ærekrænkende, racistisk, diskriminerende og chikanerende opførsel. Dette gælder også i private beskeder, f.eks. Når medlemmer afviser input fra andre medlemmer eller bliver afvist af andre medlemmer.

Det er ikke tilladt at anmode om eller tilbyde sexgenforeninger eller bruge jargon, der kan fortolkes som en invitation til prostitution.

Det er ikke tilladt at formidle information, der kan medføre, at andre medlemmer bliver identificeret eller videregive oplysninger, der er leveret af andre i Cupido Klubs private værelser (private beskeder, private chatrum og lukkede grupper) uden den anden samtykke.

Du har ikke tilladelse til at kontakte eller overvåge andre medlemmer, der har sortlistet dig eller eksplicit opsagt kontakten med dig.

Det er ikke tilladt at promovere tjenester, produkter og websteder eller bruge Cupido Club til masseudsendelser, hvad enten det er kommercielt eller privat.

Det er ikke tilladt at omgå bestemmelserne i denne brugeraftale ved at bruge andre funktioner og værktøjer end dem, der er angivet til medlemsmedlemskterniveauet.

 

4 - Aldersgrænse

Den nedre aldersgrænse i Cupido Club er 18 år.


5 - Opsigelse af medlemskab

Medlemmet kan når som helst slette deres profil på Cupido Club. Eventuelle udestående medlemsgebyrer refunderes ikke.

Hvis du aktivt vælger at afslutte din medlemskabsprofil, skal du være deaktiveret i 28 dage, før oplysninger slettes. Dette vil også slette alle billeder, der er knyttet til profilen, modtagne meddelelser, dagbog og andre profilelementer. Indlæg, der er foretaget i kommentarfeltet til artikler og i fora eller grupper, forbliver, men profilnavne anonymiseres. Hvis du ikke logger ind på din profil inden for et år, vil det samme ske.

Oplysninger, som du forlader ved at handle (købe betalingstjenester) i Cupido opbevares i 5 år i henhold til norsk regnskabsloven, jf. Regnskabslovens § 13.


6 - Forsigtighet

Vær ekstremt forsigtig, når du lægger fotos eller andre personlige oplysninger på åbne eller lukkede sider i Cupido Club eller arrangerer møder på andre websteder eller i det virkelige liv. Medlemmet skal være rimeligt sikker på, at de kender den anden godt nok til at vise deres tillid. Under alle omstændigheder tager medlemmet ansvaret for, hvad de uddeler til andre, og hvad der sker i møder med andre.

 

7 - Moderering

Cupidos websteder er modereret, og Cupidos moderatorer kan uden varsel blokere profiler eller ændre eller fjerne indhold, der krænker vilkårene i denne brugeraftale. Cupido påtager sig intet ansvar for medlemmernes tab af data ved sletning eller blokering. Betaling for blokeret medlemskab refunderes ikke. Cupido kan nægte nyt medlemskab til medlemmer, der har deres profil blokeret.

Medlemmer opfordres til at beskytte miljøet i Cupido Club ved at rapportere brud på denne brugeraftale til Cupido's moderatorer. Når du rapporterer indhold i personlige meddelelser (PM), bliver den meddelelsestekst, der rapporteres, tilgængelig for moderatoren.


8 - Konsekvenser af overtrædelse af lov og forskrifter

Ud over at blokere en profil, kan overtrædelse af love og regler resultere i rapportering til medlemmens webudbyder. I tilfælde af en politirapport, kan politiet efter mistanke om ulovlige handlinger kræve en besøgslog og indhold i et angivet medlemsprofil.

Overtrædelse af ophavsret og privatlivets fred kan medføre juridisk og økonomisk ansvar i henhold til lov om ophavsret og straffeloven. I tilfælde af krav mod Cupido vil Cupido søge anvendelse af profilindehaveren.

 

9 – Billeder


Billedregler generelt

Medlemmet kan kun uploade deres egne billeder - og andres billeder, der ikke er beskyttet af copyright (public domain).

Fotografier med genkendelige personer kan kun vise profilindehaveren eller muligvis en samtykkepartner, hvis profilen er en parprofil.

Billederne skal ikke være krænkende eller indeholde e-mail-adresser, personlig information og reklame.

Erotiske billeder er tilladt, så længe de forbliver inden for norsk lov.
Regler for fotos i åbne gallerier (inklusive profilbillede / forsidebillede), fora og grupper

Billederne skal ikke have eksplicit seksuelt indhold, vise køn, fokusere på skridt / bagdel / bryster - med eller uden tøj. Der er fokus, når trin, balder / bagdel og bryster er et markant blikfang på billedet, og / eller situationen opfattes som eksponering.

Billeder, der ikke blev godkendt, slettes automatisk. Billeder kan uploades igen i det private galleri, så længe de overholder generelle billedregler.

 

Accept af billedregler

Ved at uploade fotos i Cupido Club garanterer medlemmet, at billederne overholder billedreglerne i denne brugeraftale.


Moderering af billeder

Billeder, der er offentliggjort i medlemmernes åbne gallerier, inklusive profilbillede / forsidebillede, skal godkendes af Cupidos moderatorer. Moderatoren kan dog ikke vide, hvilke billeder medlemmet har eller ikke har ret til at bruge. At et billede er godkendt af moderatoren betyder ikke, at Cupido giver medlemmet ret til at bruge billedet. Offentliggørelse af billeder foregår udelukkende på medlemmet.

Der henvises også til afsnit 2 i brugeraftalen - accept af regler - der siger, at "ved håndhævelse af Cupido-klubbens regler vil der være behov for at udvise skøn. Medlemmer accepterer, at Cupidos moderatorer udøver en sådan skønsmæssighed på vegne af webstedet".


10 - Cupido Forum og Cupido Groups

Al forum- og gruppeaktivitet skal være relevant for formålet med det pågældende forum eller gruppe. Medlemmer, der deltager i Cupido Forum forpligter sig til at gøre sig bekendt med reglerne i Cupido Forum og Rådgivning for debitorer. Forumtråde med forældet indhold kan lukkes eller slettes. Grupper, der ikke har været aktive i de sidste seks måneder, slettes automatisk.

 

11 – Citere af indlæg

Cupido kan citere fra indlæg medlemsindlæg i forummet og åbne grupper. Citater kan bruges redaktionelt i magasinet Cupido og til markedsføring af Cupido og Cupido Club. Når der citeres, anonymiseres brugernavnet.


12 - Brugeraftalen kan ændres

Cupido kan foretage ændringer i denne brugeraftale. Nye opdateringer vil blive underrettet.


13 - Webstedsindholdet kan ændres

Cupido kan ændre eller fjerne tilbud og funktioner uden forudgående varsel, inklusive tilbud og funktioner reserveret til VIP-medlemmer.


14 - Cookies og Google Analytics

Ved at bruge Cupido's websteder accepterer du, at cookies placeres i medlemmens browser. Læs mere om, hvordan cookies og GoogleAnaytics bruges på Cupidos websteder!

 

15 - Cupidos ansvar

Cupido garanterer ikke nogen minimum oppetid og er ikke ansvarlig for information, der er registreret, modtaget, gemt, sendt eller på anden måde gjort tilgængelig på Cupido's websted ud over, hvad der kræves i obligatorisk norsk lov. Cupido påtager sig intet ansvar for indhold på websteder, som Cupido eller Cupido Club medlemmer linker til eller giver oplysninger om. Cupido er ikke ansvarlig for medlems brug af webstedet eller for direkte eller indirekte konsekvenser af medlems brug af hjemmesiden. Cupido kan ikke holdes ansvarlig for begivenheder, situationer eller økonomiske tab forårsaget af møder eller aftaler mellem brugere i det virkelige liv. Cupido er ikke ansvarlig for uautoriseret adgang til og misbrug af webstedet eller datatab, så længe Cupidos websted har et sikkerhedsniveau, der er i overensstemmelse med generelt accepterede industrielle krav. Cupido påtager sig intet ansvar for tab og / eller ødelæggelse af data og / eller forstyrrelse af informationsstrømmen forårsaget af tredjepartshandlinger eller som et resultat af driftsforstyrrelser.

Den ansvarlige udgiver af Cupidos hjemmeside er Hverdag as. Når der henvises til Cupido i denne brugeraftale, menes det i juridisk forstand Hverdag AS. Med Cupidos websted eller websted menes her websteder, hvor Cupidos navn er inkluderet i det domænenavn, der ejes af Hverdag AS.

 

16 - Overtagelse

Du accepterer, at den aftale, du har indgået med Cupido Club ved at acceptere Brugeraftalen, kan overtages af et andet selskab helt eller delvist, direkte eller indirekte ejet af Hverdag AS, eller til en tredjepart i forbindelse med erhvervelse eller forretningsoverførsel, der inkluderer Cupido Club-tjenesten.


17 – Privacy policy

Ved at registrere dig i Cupido Club accepterer du også fortrolighedspolitikken (Privacy policy) på Cupido-webstedet.


18 - Kontakt

Har du spørgsmål om medlemskab eller service?
Kontakt Cupido Club via e-mail til club@cupido.no
Husk, at du skal sende e-mailen fra den e-mail-adresse, der er registreret i din profil!

Postadresse: Hverdag AS, Karl Johans gate 8, NO 0154 Oslo, Norge
Organisationsnummer: 912019136