Og action!
Og action! | Vår digitale hverdag gir nye muligheter når det gjelder spenning i sexleken. | © Shutterstock, NTB scanpix

Elektronisk krydder i sexlivet

Skrevet av: Tore Aasheim

Publisert:
Sidst opdateret:

Med dagens smarttelefoner og andre elektroniske dingser er det bare fantasien som setter grenser for hvordan du kan krydre sexlivet.

Vi har spurt våre lesere, Cupido Club-medlemmer og sexologer hva som er deres beste tips for et bedre sexliv og denne gangen tar vi for oss elektronikkens muligheter. 

Husk at du aldri må gjøre noe du føler deg presset til, gjør aldri noe mot din vilje og husk at sex skal være en positiv kilde til nytelse, glede og energi i livet ditt.

Her er dagens tre tips og råd for et bedre sexliv - denne gangen med bistand fra elektronikken:
 
Tips nummer 35:
Sex skal ikke være noen konkurranse, men litt tidspress kan også fort øke spenningen og tenningen. Sett stoppeklokka på sex (!) minutter og sjekk om du får han/henne/deg selv til å komme på den tiden. Klar, ferdig … kom/gå!

Tips nummer 34:
Lag deres egen sexvideo. Med dagens smarttelefoner er det ingen sak. Skru av lyden på TV-en så du slipper å høre Fredrik Solvang debattere i bakgrunnen, ønsker dere å være anonyme så ta bort bildet av svigermor eller bryllupsbildet fra veggen i stua. Sørg for at senga eller sofaen ikke knirker altfor mye, det virker bare forstyrrende og tenk på at det skal være nok lys i rommet. Slå telefonen over på «Flymodus», da blir dere ikke forstyrret og så dere deler ikke filmen på Livefeed på Facebook ved et uhell. Er du usikker om du vil være med på en film, men den andre gjerne vil, foreslå at dere bruker din telefon og slett innholdet etterpå. Husk for øvrig at det er ulovlig å spre bilder og video av personer som selv ikke har gitt sitt samtykke.

Tips nummer 33:
Prøv telefonsex. Ikke med chat og dickpics, men snakk med hverandre. Fortell hverandre hva dere tenker på, hva dere har på dere, hva dere liker med hverandre og så videre. Skap bilder i hodet og følelser i kroppene hos hverandre. Mens dere snakker sammen onanerer dere, koser og kjæler med egne kropper, lukk øynene og husk forrige gang dere hadde deilig sex. Om det fortsatt er en stund til dere møtes så stiger både forventningene og kåtheten.

Dette er bare en kjapp liste over ting du kan finne på, her på Cupido.no finner du mange flere artikler som omhandler de forskjellige temaene i tipsene.

Fikk du ikke med deg første tipsartikkel? Den kan du lese her...

Hva tenker du om disse tipsene? Er det noe du vil tilføye? Vi hører gjerne dine synspunkter. Send oss din tilbakemelding på DENNE LINKEN


 

Related articles