Treningsøkten

Skrevet av: Hermann Sibo

Publisert:
Sidst opdateret:

Her har du sittet og gnidd sakene dine klare, uten å få valuta for det. Se meg. Jeg er her. Jeg kan hjelp deg. Jeg klarte ikke stagge meg. Jeg regelrett kledde av henne med blikket. 

Lyden av de summende spinningssyklene var ny for meg. Ny, i den forstand at jeg ikke hadde deltatt på noe sånt før. Jeg hadde selvfølgelig hørt dem fra andre enden av treningslokalet, men aldri selv trimmet på den måten. For en tid tilbake slo det meg at der jeg oppholdt meg, med vekter og andre saker, var det mest menn som bygde muskler. Borte ved spinningen var det fullt av lekre damer. Der jeg lå og gjorde mine benkepress, gikk de forbi i...

Du skal være logget ind som VIP-medlem eller ha C+ tilgang for at kunne læse hele historien. Log ind eller registrer dig som medlem.

Related historier

Hvordan Sende Erotiske Noveller/Historier Til Cupido?

Skriv for Cupido! Blir du inspirert av å lese erotiske tekster? Kjenner du hvordan lysten og lidenskapen strømmer på? Alle som vil kan sende inn sine erotiske fortellinger og fantasier til Cupido. Blir du publisert får du også honorar! Send inn din tekst via dette innsendingsskjemaet!