Interrail

Skrevet av: Andrea B

Publisert:
Sidst opdateret:

De er nok ikke stort eldre enn 18–20 år. Noen få år yngre enn meg. Ikke fordi at jeg har tenkt å forsøke meg på dem på noen måte, hvordan scorer man hos noen som tror at man er en pervers gris?

Grønne, tyske marker flyr forbi vinduet. Jeg lener hodet mitt mot det kjølige vinduet, og kjenner vibrasjonene fra toget mot pannen. Kjeder meg... Kjæresten min hadde latt meg i stikken i siste øyeblikk, men jeg bestemte meg for å dra av sted på interrail likevel. Som regel er det lett å komme i kontakt med folk på toget, men foreløpig hadde jeg ikke møtt noen, og jeg hadde reist hjem forlengst hadde det ikke vært for at det ville væ...

Du skal være logget ind som VIP-medlem eller ha C+ tilgang for at kunne læse hele historien. Log ind eller registrer dig som medlem.

Related historier

Hvordan Sende Erotiske Noveller/Historier Til Cupido?

Skriv for Cupido! Blir du inspirert av å lese erotiske tekster? Kjenner du hvordan lysten og lidenskapen strømmer på? Alle som vil kan sende inn sine erotiske fortellinger og fantasier til Cupido. Blir du publisert får du også honorar! Send inn din tekst via dette innsendingsskjemaet!